Bemutatkozás

Vállakozásunkat 2019-ben indítottuk próba jelleggel, de a vendégeink pozitív visszajelzései alapján úgy döntöttünk, hogy tovább fejlesztjük apartmanunkat, még kényelmesebbé, pihentetőbbé téve azt vendégeink számára.

Nyugati fekvésü 38m2-es földszinti, a fürdő csúszdájára néző erkélyes lakrész biztosítja az Ön kikapcsolódását. A csendes-nyugodt környezet tökéletes lehetőséget biztosít a hétköznapi fáradalmainak kipihenésére, legyen szó „csak” egy hétvégéről, vagy akár néhány hétről. A szálláshoz tartozik egy elektromos kapuval ellátott zárt parkoló is, ahol gépjármüvét biztonságban tudhathja amíg Ön kikapcsolódik. Jól felszerelt konyhánkban a reggelik vagy akár a főétkezések is elkészíthetőek. Igény esetén hűtő-fűtő klímaberendezés is rendelkezésére áll az ittartózkodásának idejére. Vendégeinknek ingyenes wifi hozzáférést biztosítunk.

Apartmanunk közelében két étterem, valamint sörkert is található, ahol kultúrált környezetben étkezhet, vagy éppen az élőzenés estek kellemes hangulatát élvezheti. A közeli Dombóvárról további ételrendelési lehetőségek gyors kiszállítással.